17 oct. 2008

LAND ROVER G4 Hardtail

Nu, nu mi-am luat noul model de Land Rover, ci doar am o bicicleta ce poarta marca mentionata in teste iar prima mea impresie: FOARTE TARE! Din momentul in care ti-ai pus fundul pe sa, simti ca dai la pedale la ceva de calitate. Bicicleta nu este usoara, dar nici excesiv de grea, fiind potrivita pentru un barbat de 70-95 kg iar cadrul este destul de rezistent si de o calitate peste medie. Franele fata sunt pe disc dar nu am simtit mare diferenta fata de cele pe saboti de pe bicicleta mea. Manetele sunt destul de placute, facand foarte facila schimbarea vitezelor. De asemenea, bicla este dotata cu ochiuri de pisica reflectorizante in fata, in spate si pe ambele roti. Saua este fara dar si poate mult mai placuta decat saua de pe bicicleta mea, astfel ca pentru biciclistii incepatori durerile de posterior nu vor fi o problema atat de grava. Per total, a castigat votul meu de incredere, insa depinde la ce pret o gasiti.


Mai multe informatii despre bicicleta si o poza stock cu ea puteti gasi aici:

http://www.2x2worldwide.com/LR2008/G4Dual.html#



5 comentarii:

Andreea spunea...

Buna, Stefan!

Coincidenta face ca, in aproximativ aceeasi perioada ca si tine, am icneput sa merg si eu pe bicicleta, aici, in Germania. Am ales absolut cea mai ieftina varianta si am luat-o dintr-un targ pentru numai 40 de euro. E veche, dar ruleaza inca :)

Parcari sunt, intr-adevar, peste tot... O singura problema, insa, am intampinat si nu prea stiu cum sa o rezolv.

Cum tin bicla in curtea din spate si cum in nordul Germaniei ploua mai tot timpul, incuietoarea mea s-a umplut de o chestie alba (cel mai probabil, sare)si acum cu mare greutate reusesc sa imi incui si descui bicla. Asta este foarte frustrant, mai ales cand deja sunt in intarziere la curs si mai trebuie sa pierd 2 minute in fata cladirii incercand sa o incui..

Asta asa, for the sake of the anectode :)

Spor la rulat!

Andreea (ex-coelga ta de facultate)

Stefan Panfili spunea...

Buna, Andreea!

In primul rand casa de piatra si la cat mai multi copilasi :) In al doilea, tu ai un mare noroc, si anume faptul ca traiesti intr-o tara in care biciclistii nu sunt priviti ca niste intrusi. Ca tot am adus vorba de asta, in mesajele mele anterioare poti sa vezi cum mi-am spus pasul referitor la gandirea grobiana a Bucurestenilor in ceea ce ne priveste si la cat de greu este sa modifici anumite idei impamantate adanc. Oricum, felicitari pentru stilul de viata ales! Pentru mine bicla a fost o parghie care m-a ajutat sa trec peste dependenta de fumat :)

Numai bine!

Anonim spunea...

Frate,
Stii tu sa mergi pe bicicloanta? E cu schepsis. Trebuie sa dai pedala, nu se merge pe ea ca pe trotineta. Frate, m-am plictist sa-ti explic. Chiar nu intelegi nimic. Frate, am si eu un Land Rover G4. Merge ca naiba. Nu are frane bune. trebuie sa-i mai bagi niste ulei la furca ca scartaie rau, frate. Intreaba un specialist, te invat eu ce sa faci cu ea.
Defessni

Anonim spunea...

daca te mai interesaza o bicicleta Land Rover G4 dual, da-mi un mail la dorin.brezoi@gmail.com

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!