7 aug. 2008

Lista de cumparaturi

Dupa ce ati cumparat fericiti bicicleta si considerati ca ati facut "ditai" afacerea cu ea, incepeti sa realizati ca aveti nevoie de o alta "ditai" lista de cumparaturi anexe. Eu am inteles asta dupa a doua zi de mers pe strazile "micului Paris" si m-am gandit sa impartesesc aceasta lista si cu voi.

In primul rand, facem o lista cu cele mai importante lucruri. Ele sunt foarte importante dar nu sunt vitale pentru mersul pe bicicleta:


- O pereche de manusi. Preturile variaza intre 50 si 120 lei si le puteti gasi aici;- O sa lata, impluta cu gel a carei pret se ridica la 95 de lei, ca aceasta, sau o husa cu gel pentru sa, care e mult mai ieftina dar nu stiu cat de eficienta e;


- Un far, care este foarte util pentru plimbarile pe timp de noapte. Aceasta e un pic cam scump (150 lei) dar cred ca este si de calitate. Daca optati pentru o solutie mai ieftina, un click aici este destul de indicat;
- Lant anti-furt, foarte util in Romania :)
- O pompa, care va poate salva din nenumarate situatii.


Cam astea ar fi cele mai importante, revin insa daca ma mai gandesc la altele pentru care ar merita sa umblati la portofel.


0 comentarii: