16 sept. 2008

Primul accident pe bicicleta

Daca m-ar fi intrebat cineva acum cateva zile daca este posibil sa cazi de pe bicicleta in Bucuresti sau sa intre cineva in tine cu masina si sa fuga as fi spus cu mana pe inima ca este absolut imposibil. Duminica ce tocmai a trecut mi-am dat seama cat de gaurita era increderea mea fata de educatia soferilor si cat de suprevaluativa era parerea mea despre drumurile din capitala. Astfel, dupa cum urmeaza...





















In ziua de 14 septembrie, adica dumunica sfarsitului de saptamana precedent, am plecat eu incetisor, cu rucsaul in spate si fundul pe sa, de la un prieten. Nici
dupa jumatate de kilometru, niste muncitori intr-o Dacie papuc m-au acrosat cu oglinda sau cu bara fata si m-au proiectat pe trotuar. Intr-un moment de inspiratie, am protejat rucsacul cu laptopul in el si am atenuat cazatura cu genunchiul drept, pe care l-am bulit destul de rau. Pe langa asta, mi-am distrus si o pereche de pantaloni scurti Nike albi la care tineam foarte mult, si o bluza Adidas fata de care aveam aceleasi sentimente. Consolarea mea a fost ca laptopul a fost salvat si nu a patit nimic de la cazatura, desi ghiozdanul in care il tineam era destul de subtire.

Astfel, dragi cititori (vai, ce expresii de "Scanteia" am in mine), aveti mare grija atunci cand pedalati prin haosul urban pe nume Bucuresti, sa nu patiti si voi ca mine.

Apropo, am gasit o imagine pe net fooooooarte sinistra referitor la accidentele pe bicicleta. Cu destinatie specifica: soferilor iditoti si biciclistilor inconstienti!















LATER EDIT:

Accidentul s-a produs la ora 15 - 16, eu eram pe carosabil si eram cat se poate de aproape de trotuar (nu deranjam nici un sofer . Inca nu incepuse sa ploua, deci drumul era uscat. Acum sunt bine, m-am ales cu niste zgarieturi serioasa le genunchi si cateva vantai, dar nimic serios.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Ziua sau seara? Te strecurai printre maşini? Ăia te-au claxonat înainte? Ce viteză aveaţi? Acum eşti bine?